Archive

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="28574,28576,28578,28580,28582,28584,28586,28588,28590,28592,28594,28596,28598,28600,28602,28604,28606,28608,28610,28612" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text]Remodeling of the Media Library and Cafeteria The CHMS Media Library project arose from the identification of an underutilized space in the school, a remnant area in...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="28084,28082,28086,28056,28058,28060,28066,28068,28070,28072,28074,28076,28078,28080,28088" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]Location: Mexico City Client: Private Type: Religious Area: 600 sqm Writing date: 2016 Architect: Mayer...