Archive

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="28686,28698,29659,28696,28688,28694,28690,28692,28710,28982,28704,28708,28976,28978" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text]Interior architecture seeks to define space through the details that make it unique. Under this premise, MAYER HASBANI designs a symphony of warm and tenuous lights,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="29405,29381,29383,29385,29387,29389,29391,29393,29395,29397,29399,29401,29403" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text]The MT department is lived as a showroom that although it looks polished and harmonious, it does not cease to surprise with small details that reveal...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="29428,29430,29432,29434,29436,29438,29440,29442,29444,29446,29448" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text]Apartment located in Bosques de las Lomas, Torre Elevia.   It was designed especially for an older couple, they required a space in which they could receive many...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="28504,28506,28508,28510,28512,28514,28516,28518,28520,28522,29583,29585,29587,29589,29591,29593" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text]This single-family design apartment is located in the west side of Mexico City, in the context of a new and dense urban fabric. The project, although...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="28337,28339,28331,28327,28323,28321,28335,28329,28317,28333,28319,28325,29616,29618,29620,29622,29624" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text] The monotonous rhythm that makes up the facades of the houses on Calle Guadarrama is interrupted by an architectural manifesto: the usual architecture evolves plastically to...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space height="650" highlight_active_image="yes" highlight_inactive_opacity=".1" images="28366,28368,28370,28372,28374,28376,28378,28380,28382,28384,29626" highlight_inactive_color="#ffffff"][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="1/6"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text]The main challenge that this project implied was to achieve a totally open house without divisions, but where the space was not diluted, or the structure...